Inicio » Galeria » Galeria Any 2016 » Octubre

ESCOLA L'AGULLA (El Catllar) 07-10-16

El dia 07-10-16 ens han visitat els alumnes de l'Escola l'Agulla de El Catllar. Han realitzat la visita al centre, el taller cera d'abelles i la visita a les arnes en plena natura.

Festa de la crestada

Malgrat la pluja, la tercera edició de la Festa de la Crestada, organitzada per Mel Muria, ha estat tot un èxit, els visitants han gaudit de les diferents activitats de la festa, que, per les circumstàncies climatològiques, s’han traslladat a les instal•lacions que l’empresa Mel Muria té al Perelló. En aquest sentit, la sortida prevista a Muria Espai Natural ha estat substituïda per la realització d’un taller de cocs amb mel i la crestada, amb els participants vestits d’apicultor, s’ha fet al interior de les instal•lacions de Mel Muria. Una de les novetats d’aquesta edició ha estat la degustació de les mels Muria Bio, guardonades amb el premi al millor producte Bio, a BioCultura 2016.

ESCOLA GUILLEM FORTUNY (Cambrils) 19-10-16

El dia 19-10-16 ens han visitat els alumnes de l'Escola Guillem Fortuny de Cambrils. Han realitzat la visita al centre, el taller cera d'abelles i la visita a les arnes en plena natura.

ESCOLA SALOU (Salou) 21-10-16

El dia 21-10-16 ens han visitat els alumnes de l'Escola Salou de Salou. Han realitzat la visita al centre, el taller pastissos de mel i la visita a les arnes en plena natura.